У парках Львова до нового року встановлять нові лавки за мільйон гривень

1970 0
Гарантія на них діятиме два роки.
Фото: Антон Коломєйцев

Фото: Антон Коломєйцев

Управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради замовило виготовлення 100 лавок нового дизайну вартістю майже 1,1 млн грн. Лавки встановлять у Снопківському парку (22 шт), «Високому Замку» (31 шт), «700-річчі Львова» (16 шт), у «Піскових озерах» (31 шт). Про це повідомляють «Наші гроші.Львів».

Читайте також: У Львові намагалися пошкодити новий фонтан біля Оперного театру

Один такий «садово-парковий диван» коштуватиме 10 870 грн. Усе замовлення має бути готове через місяць.

Нову типову лавку для Львова у вересні цього року показав головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. Саме такі лавки замовляють на цьому тендері. Згідно з технічним завданням, її робитимуть з модрини, а зверху покриють безколірним маслом в три шари.

Участь в закупівлі взяли три компанії, однак перемога дісталась найдешевшій пропозиції від ТОВ «ТПК «Будспорт». Ця компанія в основному займається облаштуванням спортивних та дитячих просторів, і є переможцем у тендерах на суму майже 190 млн грн.

Фірма створена три роки тому і належить Назару Максим’яку. Людина з таким же іменем була помічником у екс-депутата Львівської міськради Юрія Путаса. Йому ж належить ТД «Прем’єр-інвест», «Реміз Консалтинг» та інші, він є засновником ГО «Безпечний Львів».

Читайте також: «Сімейні» фірми розіграли тендер на ремонт алеї у центрі Львова за 4 млн грн

Лавки і смітники в цієї компанії планує замовити і Галицька районна адміністрація, яка наразі повідомила про намір підписати договір. За 497 тис. грн компанія пропонує виготовити 30 лавок і 15 смітників. Раніше тендер із такою ж очікуваною вартістю Галицька РА оголошувала лише на чотири великі лавки, однак його відмінили після публікації про змову на тендері.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!