У парку Франка облаштують дитячий майданчик за твором «Лис Микита»

1789 0
На майданчику буде лабіринт, рухливі мости, підвісний канатний тунель, гойдалка тощо.
Фото: зі сторінки Любомира Зубача

Фото: зі сторінки Любомира Зубача

У Львові в парку Франка облаштують тематичний майданчик «Лис Микита» за однойменним твором Івана Франка. Про це повідомив заступник міського голови Любомир Зубач у Фейсбуку. 

«Трохи поділюся закуліссям, тим, що напрацювали. Вже маємо ескіз, ще цього року виробник почне виготовляти усі потрібні фігури й елементи, на весну хочемо вже змонтувати новий майданчик на місці того, що є», – зазначив він. 

Читайте також: У парку Франка за унікальною технологією облаштовують доріжку

За його словами, на майданчику буде башта-лабіринт висотою 8 метрів та три рухливі мости з мисливцями, які полювали на Лиса Микиту. Також буде фотозона – Лев на троні, у якого можна буде посидіти на колінах. Крім цих елементів, планують встановити підвісний канатний тунель, лазанку, полісади з грибочками (лабіринти і фотозона), гойдалку-гніздо та балансир. 

Читайте також: У Львові оновили фасад Франкового університету

Усі конструкції будуть виконані з дерева акації, загальна вартість проекту – 2,3 мільйона гривень, якими забезпечує благодійник. 

Нагадаємо, що у парку Франка облаштовують доріжку за унікальною технологією, яка наразі є лише у аеропорту ім. Данила Галицького. Хідник буде бетонним та з деформаційними швами. Нарізатиме шви фахівець, який спеціально приїхав до Львова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!