У Парку культури можна буде завітати до Миколая та побачити гуцула-сніговика

4224 0
Резиденція працюватиме до 6 січня 2021 року.
Photo by James Wheeler on Unsplash

Photo by James Wheeler on Unsplash

Із 13 грудня у Парку культури (Park Time Terrace, вул. Болгарська, 4а) запрацює Резиденція святого Миколая. Відкриття заплановане на 12.00 год.

Читайте також: Де можна зустріти у Львові Святого Миколая попри карантин. Локації, ціни

На гостей Резиденції чекатимуть різдвяні міні-вистави та зустріч зі справжнім Чудотворцем, який підготував для кожної малечі святкові подарунки.

У парку будуть розміщені вказівники «різдвяної дороги» до Миколая, де можна зустріти Гуцула-Сніговика, а він точно знає. З Миколаєм можна буде порозмовляти і поділитися мріями, а біля хатинки буде чарівна скринька для дитячих листів.

Різдвяна резиденція працюватиме до 6 січня 2021 року. Зголоситися до відвідин резиденції можна за телефоном: 0987622248. Вартість із дитини коштує 180 грн, а із виставою – 220 грн.

Читайте також: Біля Гарнізонного храму у Львові відбудеться благодійний різдвяний ярмарок

Усі атракції відбуватимуться із дотриманням карантинних норм: виставу переглядатимуть одночасно не більше 15 дітей, після кожного перформансу приміщення провітрюватимуть. Температурний скринінг проводитиме Ельф.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv підготувало підбірку, де можна зустріти у Львові Святого Миколая попри карантин. 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!