Для руху відкрили дорогу, що з'єднує Львів з автодорогою національного значення

10846 0
Шляхопровід з’єднує Львів з автодорогою національного значення в бік Івано-Франківської області.
Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області

На дворівневій транспортній розв’язці автомобільних доріг М-06 Київ – Чоп та Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів відкрили рух для автотранспорту. Водіям більше не доведеться стояти в заторах по кілька годин. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Шляхопровід з’єднує Львів з автодорогою національного значення в бік Івано-Франківської області. Щодня ним курсує близько 20 тисяч авто, третина з яких – вантажівки.

«Через значне навантаження на переправі було зруйновано тротуари та балки, елементи яких при падінні могли пошкодити автомобілі, що рухаються трасою М-06 Київ – Чоп», – зазначив керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині цього року. Перелік

На шляхопроводі провели демонтаж пошкоджених елементів споруди; відновили тротуари; встановили нове перильне та бар’єрне огородження; виконали роботи з ремонту балок; зрізали пошкоджений шар дорожнього покриття та влаштували новий шар асфальтобетону на проїзній частині та нанесли дорожню розмітку та встановили дорожні знаки.

Нагадаємо, що цьогоріч в бюджеті Львівської міської територіальної громади на виконання поточного ремонту доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн. Ремонт проїжджої частини розпочали ще в січні, він триватиме до кінця 2023 року

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!