У п’ятницю Львів візьме кредит на будівництво біогазової станції

2034 0
У п’ятницю, 29 січня, у Львові будуть підписані угоди щодо залучення кредитів від ЄБРР і НЕФКО і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля для реалізації проекту реконструкції очисних споруджень та будівництва біогазової станції. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: radio24.ua, firtka.if.ua, facepla.net, slavdelo.dn.ua

фото: radio24.ua, firtka.if.ua, facepla.net, slavdelo.dn.ua

У ЛМКП «Львівводоканал» зазначають, що проект забезпечить суттєву економію витрат підприємства на електроенергію та містить значну кількість екологічних переваг, таких як зменшення викидів СО2, зменшення транспортних витрат на 30%, гігієнізація мулу, а також очистка піску. Реалізація проекту мінімізує шкідливі викиди у річку Полтва, що забезпечить суттєве поліпшення екологічної ситуації в місті.

Читайте також: Щоб побороти сморід, у Львові збудують біогазів завод

Нагадаємо, 30 грудня під час засідання сесії Львівської міської ради депутати погодили умови кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) для реалізації проекту реконструкції міських очисних споруд та будівництва станції переробки мулу і налагодження виробництва біогазу. Термін реалізації – 2016 рік. За таке рішення проголосувало 46 депутатів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!