У районі вулиць Чмоли та Луганської у Львові планують збудувати турбо-кільце

7143 0
На нову транспортну розв’язку в бюджеті розвитку передбачили 5 млн грн.
Фото: google maps

Фото: google maps

У районі вулиць Чмоли та Луганської у Львові планують побудувати турбо-кільце. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Читатйте також: Як виглядатиме перший український ІТ парк у Львові. Оновлена візуалізація

За його словами, з проханням впорядкувати транспортні потоки у районі до міста звернувся забудовник, що планує будувати ІТ парк між вулицями Чмоли, Козельницькою, Луганською та Стрийською.

У бюджеті розвитку на цей рік заклали 5 млн грн безпосередньо на самі роботи, які, за словами Олександра Одинця, планують розпочати приблизно у червні. Перед цим мають розробити передпроєктні пропозиції та сам проєкт кільця.

За словами Олександра Одинця, нова розв’язка має розвантажити транспортні потоки, адже з появою ІТ парку транспорту в цьому районі має стати значно більше.

Також у бюджеті передбачили гроші й на проєкт реконструкції самої вулиці Чмоли – 1 млн грн.

Читайте також: У Львові планують добудувати шляхопровід на Княгині Ольги

Нагадаємо, що Ініціатором проекту ІТ парку у Львові виступив Львівський IT Кластер у 2015 році. У 2016 році Кластер та компанія «Галерея-Центр» домовились про реалізацію цього проекту. У 2017 році львів’янам показали проект парку, а торік «Галерея-Центр» сформувала остаточний консорціум партнерів проекту, куди увійшли декілька всесвітньо відомих інвестиційно-девелоперських компаній.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!