Київ

У столичному парку продовжили алею дубів на честь загиблих на війні киян

730 0
У Парку «Партизанської слави» висадили 100 саджанців дубів.
Фото: Дарницька РДА / Facebook

Фото: Дарницька РДА / Facebook

У Києві у 2019 році разом із сім’ями загиблих киян військовослужбовців та правоохоронців було висаджено алею із 385 дубів, кожен – на честь полеглого. Днями в парку, продовжуючи алею, висадили ще 100 саджанців дубів. Про це повідомили у  Дарницькій РДА.
 
На кожне дерево було пов'язано синьо-жовті стрічки, на них зазначили імена героїв, а також підрозділи, де вони служили.
 
 
Родичі полеглих підтримали ідею висадки алеї, адже вважають, що дерева не тільки вплинуть на довкілля, але й символізуватимуть силу й незламність українського війська.
 
«Сподіваємося, що зовсім скоро сотня нових кремезних і могутніх дерев будуть безмежно радувати своєю величчю та красою усіх, хто проходитиме поруч або повз алею», – зазначили у Дарницькій РДА.
 
 
Захід пройшов у рамках загальнонаціональної акції «Дуби Шевченка єднають Україну», мета якої — порятунок вікових та пам’ятних дубів періоду життя Тараса та висадження молодих дерев-спадкоємців.
 

Як ми писали раніше, стало відомо, які парки та сквери у Києві планують облаштувати цьогоріч. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!