Політична реклама

У центрі Львова поменшало заторів

1435 0
Львів’яни вже відсвяткували основну частину зимових свят і повернулися до звичного робочого ритму. Відтак, на вулицях міста знову побільшало транспорту.

Як інформують журналіст Твого міста та водії Львова, останніми днями на вулицях міста практично не спостерігаються затори. Рух транспорту у центрі міста також не ускладнений.

Лише зранку та ввечері у години-пік рух транспорту буває утрудненим і утворюються невеликі тягучки.

Це, зі слів водіїв, може бути пов’язане з тим, що у місті завершили всі великі ремонтні роботи на дорогах, які розпочали ще влітку минулого року. І поки що навіть ожеледиця на дорогах міста не суттєво погіршила ситуацію.

Так, значно покращився рух транспорту після відкриття вулиці Городоцької. На перехресті вулиць Городоцька-Шевченка облаштували транспортне кільце, тобто, транспорт вже їздить по колу біля церкви Анни. А раніше було відкрито для руху вулиці Бандери і Коперника.

Також сьогодні, 14 січня,відновили рух транспорту на вулиці Замарстинівській. Тут почали курсувати трамваї №4, 5 та 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!