У центрі Львова за кошти благодійника облаштують інклюзивну вбиральню

1087 0
Після завершення робіт вбиральню передадуть на баланс ЛКП «Ратуша-сервіс».
Фото умовне

Фото умовне

На проспекті Свободи, 7 у Львові облаштують інклюзивну модульну вбиральню. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Вбиральню облаштують за ініціативи Львівської обласної організації «Реабілітація осіб з інвалідністю». Роботи профінансує благодійний фонд UNBROKEN, кошти на який надали приватні інвестори спеціально для встановлення вбиральні.

«Маємо благодійників, які пожертвували кошти нашому фонду цільово на облаштування інклюзивної вбиральні у центрі міста», - зазначив виконавчий директор благодійного фонду UNBROKEN Олександр Кобзарев.

Підрядник попередньо змонтує вбиральню на своїй території, а орієнтовно наприкінці літа встановить її у центрі Львова. Після цього ЛМКП «Львівводоканал» підключить об’єкт до інженерних мереж. Після завершення робіт вбиральню передадуть на баланс ЛКП «Ратуша-сервіс».

Читайте також: У Львові з'явилась мапа доступних зупинок електротранспорту

Нагадаємо, що за даними управління соцзахисту ЛМР, 5,6% жителів Львівської громади, тобто 47 500, офіційно є особами з інвалідністю. Окрім цього, у місті лікується багато військових, які потребують безбар’єрного середовища і які не входять в цю офіційну статистику. Через війну, розпочату росією, кількість людей, для яких важливо мати доступне середовище, щодня збільшується. Tvoemisto.tv розповідає, що планують змінити у Львові цього року, щоб місто стало доступнішим. Дтельніше - у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!