У центрі Львова закрили один із перших суші-ресторанів

8566 0
ЯПІ «Острів суші» зачиняється назавжди.
фото: zruchno.travel

фото: zruchno.travel

На проспекті Свободи закрили один із перших у Львові ресторанів японської кухні – ЯПІ «Острів суші». Понад 15 років заклад працював в центрі міста.   

«Починали як один з перших суші-барів у Львові... Безліч разів оновлювали меню, придумували страви, що так вам полюбилися. Змінювалися, росли, розвивалися і ось зараз – ми вкінці цієї історії. Япі Острів Суші зачиняється назавжди. Нам сумно про це повідомляти, але ми щасливі, що ви були з нами стільки років. Разом ми розділили стільки важливих моментів життя. Ми справді вдячні за це», – йдеться в повідомленні ресторану.

Читайте також: «Голка в сіно». Як львівський коктейль-бар садить дерева в місті і переборює карантин

Додамо, що напередодні стало відомо, що у Львові закривають один із найстаріших ресторанів «Шекспір», що неподалік Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на вул. Любінській. Замість нього на тому ж місці можуть з'явитися готель із офісами. Перед тим Tvoemisto.tv розповідало про ресторан львівської кухні «Ґвара». Пандемія боляче вдарила по ресторану.

Детальніше про те, чому так сталося, і чи можна було б врятувати унікальний заклад від закриття, Tvoemisto.tv дізнавалося у Костянтина Форкера, засновника ресторації «Ґвара». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!