Київ

У застосунку «Київ Цифровий» тепер можна сплатити за проїзд в міській електричці

1594 0
Також у застосунок додали графік роботи метро
Фото: КМДА

Фото: КМДА

В новому оновлені міського застосунку «Київ Цифровий» тепер можна купити QR-квитки на електричку, а також переглянути актуальний розклад руху київського метрополітену. Про це йдеться у Telegram-каналі додатка.

Квитки на міську електричку одноденні, тому купувати їх варто саме в день поїздки. Невикористаним квитком можна поділитися із другом. Вартість квитка 15 гривень.

Щоб придбати QR-квиток на електричку, потрібно:

1. Вибрати сервіс «QR-квитки» → «Кільцева електричка».

2. Вибрати кількість квитків і спосіб оплати.

3. Оплатити з банківської картки, Apple Pay, Google Pay або банківською картою онлайн.

Також тепер на мапі у додатку позначено усі станції київського метрополітену. Користувачі зможуть переглядати графік роботи станцій, пересадки на інший транспорт і зберігати схему метро. Також доступний актуальний розклад руху поїздів.

Читайте також: Команда Київ Цифровий разом з військовими запустила платформу для допомоги силам ППО

Нагадаємо, раніше у «Київ Цифровий» додали можливість перетворювати поїздки з транспортної картки на QR-квитки.

Також нещодавно «Київ Цифровий» інтегрували з «Дією». У застосунку тепер доступний шеринг водійського посвідчення та техпаспорту. Ця функція спрощує процес повернення евакуйованого авто.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!