Політична реклама

У жовтні з'являться лоу-кост авіарейси Львів-Мілан та Львів-Стамбул

2046 0
З 29 жовтня авіакомпанія «ВіззЕйр Україна» відкриє авіарейс зі Львова до Мілана (Бергамо). Як повідомили у прес-службі аеропорту «Львів», рейси здійснюватимуться 3 рази на тиждень.

«Ми й надалі будемо досліджувати нові можливості, щоб запропонувати ще більше напрямків з інших українських міст за найнижчими цінами. Сподіваємося, що протягом найближчих місяців у нас знову будуть новини для українських туристів», - повідомив генеральний директор «Візз Ейр Україна» Акош Буш.
 

Окрім того, 17 жовтня  2012 року із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького буде здійснено перший рейс лоу-кост перевізника «Пегасус Ерлайнз» («Pegasus Airlines») за маршрутом Львів-Стамбул (аеропорт ім.Сабіхи Гьокчен). Рейси здійснюватимуться 4 рази на тиждень.

Вартість перельоту Львів-Стамбул - від 73.99 USD (включаючи всі податки, аеропортові збори); Львів-Стамбул-Львів від 146.98 USD

«Збільшення кількості маршрутів від існуючих та залучення нових бюджетних авіаперевізників - результат спільної стратегії аеропорту і Міністерства інфраструктури. Ми зацікавлені у тому, щоб з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького пасажири могли дістатись в якнайбільше напрямків за привабливими цінами», – зазначив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Роман Гонтарев.

За інформацією прес-служби аеропорту, на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 14 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 22 (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція,Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку, Рим, Тель-Авів, Афіни, Геракліон, Задар)

Існуючі та заплановані напрямки лоу-кост перевізників: «ВіззЕйр Україна»: Дортмунд, Венеція(Тревізо), Мілан(Бергамо); «ЄвроЛОТ»: Краків, Вроцлав; «Пегасус Ерлайнз»: Стамбул (Сабіха Гьокчен).

За перше півріччя 2012 року Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького обслужив більше 200 тисяч пасажирів, що на 55% більше за аналогічний період 2011 року.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!