Удар по Києву. Російські снаряди влучили в три багатоповерхівки, є загиблі

6431 0
В одній із шістнадцятиповерхівок сталися значні руйнування будівлі та загорання на усіх поверхах.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Російські загарбники завдали ударів по трьох багатоповерхових будинках у двох районах Києва. Попердньо 2 людини загинули. Також ворожий снаряд влучив у двоповерховий приватний будинок на Осокорках, повідомляє ДСНС України.

Зокрема, сьогодні, 15 березня, у Святошинському районі внаслідок влучання боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. На місці події виявили тіла двох загиблих людей, 27 громадян врятували.

Читайте також: Двадцятий день війни РФ проти України. Яка ситуація на фронті

Також у Святошинському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в дев’ятиповерховий житловий будинок сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах (останні три фотографії у дописі). О 5:36 загорання локалізовані.

Читайте також: Євросоюз затвердив четвертий пакет санкцій проти Росії

Крім того, у Подільському районі Києва внаслідок влучання боєприпасу в десятиповерховий житловий будинок сталося загорання з 1 по 5 поверхи. О 6:51 пожежу ліквідували. Підрозділ ДСНС врятував 1 особу, яку госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт про продовження воєнного стану в Україні. Згідно з поданням, глава держави пропонує продовжити дію воєнного стану в Україні ще на 30 діб – з 05:30 год 26 березня, тобто майже до кінця квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!