Угоду на центр для біженців за 40 млн гривень на Львівщині скасували через порушення

808 0
Приміщення колишньої лікарні планували реконструювати під приміщення для ВПО.
Фото: приміщення старої лікарні, яку планують реставрувати

Фото: приміщення старої лікарні, яку планують реставрувати

Перемишлянська міськрада розірвала угоду на реконструкцію старої лікарні під притулок для вимушених переселенців, вартість якої становила понад 40 млн гривень. Про це повідомило видання NGL. 

Як повідомили журналісти, Держаудитслужба винесла рішення про порушення, що привели б до завищення вартості проєкту. Зокрема йдеться про відсутність переліку будматеріалів і вартості робіт, відсутність спеціальної будівельної техніки тощо.

Читайте також: Школу на Львівщині за 190 млн гривень добудує компанія, яка у власності має лише одну автівку

Виконавцем робіт обрали ТзОВ «Тім-буд». Проте жодних робіт товариство виконати не встигло, а тому оплати не отримало. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv роглядало тендер на реконструкцію колишньої лікарні під притулок для ВПО у селі Дунаїв. Згідно з наданої заступником міського голови Перемишлян інформацією, у відремонтованій будівлі планували розмістити 30-40 неповносправних ВПО.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!