Україна заборонила в’їзд російським чоловікам віком від 16 до 60 років

2136 1
На мешканців України обмеження вплинути не мають.
Фото: censor.net

Фото: censor.net

Україна обмежила в’їзд чоловікам-громадянам Російської Федерації віком від 16 до 60 років на час воєнного стану. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

Читайте також: Фото дня. Під консульство Росії у Львові принесли паперові кораблики

За його словами, заборона необхідна, аби Росія «не формувала в Україні загони "приватних" армій, які насправді є представниками Збройних Сил РФ та не дати росіянам здійснити ті операції, які вони планували ще у 2014 році». Винятком буде здійснення гуманітарної місії, як то прибуття на похорон.

Крім цього, президент запропонував посилити вимоги до реєстрації, особливо в областях, в яких ввели воєнний стан, щодо громадян РФ. Також із 29 листопада зі сторони України до Криму зможуть в’їжджати лише громадяни України. Це обмеження також діятиме до завершення воєнного стану.

Читайте також: Воєнний стан та що кожен із нас може зробити

Нагадаємо, 28 листопада Верховна Рада запровадила воєнний стан на 30 днів у 10 областях України, які межують із кордоном. За словами президента, воєнний стан торкнеться лише силових структур та ніяк не вплине на звичайних мешканців. Введення воєнного стану пов’язане із захопленням ВМС Росії українських катерів у Керчинській протоці. Нині у полоні росіян перебуває мешканець Львівщини Андрій Оприско.


Читайте також:
30 Листопада, 2018 18:37
666 ... забороняти Росію ! ... і крапка ! ... Слава Україні ! ... ( витяг із протоколу зборів пацієнтів психдиспансеру) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!