Україна здобула першу медаль на Кубку світу з біатлону

934 0
Збірна виборола «бронзу» у змішаній естафеті.
Архівне фото/Артем Тищенко

Архівне фото/Артем Тищенко

На Кубку світу з біатлону, який проходить у Обергофі в Німеччині, українці фінішували третіми в одиночній змішаній естафеті і здобули «брозну». Про це повідомили на сайті змагань.  

Читайте також: Львів’янка Олена Стецків увійшла в топ-6 на етапі Кубка націй з санного спорту 

Зазначимо, від України одиночний мікст мали бігти Артем Тищенко та Дар'я Блашко. Це уперше вони змагалися у складі естафетної команди і фінішували з результатом +1:03.6. 

Першими у змаганнях фінішувала Росія з результатом 41:37.1, а на другому місці – Австрія з результатом 41.5. За Україною іде Білорусь, Швеція та на шостому місці Бельгія. 

Це вже втретє Україна здобула медаль на Кубку світу з біатлону в одиночному міксті. І втретє її автором став Артем Тищенко - цього разу у парі з Дар'єю Блашко.

Читайте також: Атлет з Львівщини виборов дві «бронзи» з відкритого Кубка з лижних перегонів

Нагадаємо, що в латвійському місті Сігулда відбувся сьомий етап Кубка націй з санного спорту, у якому львів’янка Олена Стецків увійшла в топ-6. У змаганнях брала участь також санкарка зі Львова Олена Смага, вона посіла 22 місце серед 38 учасниць. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!