Українська будівельна компанія може перемістити частину виробництва на Львівщину

20464 0
Наразі у компанії вже є промисловий хаб у Розвадові на Стрийщині.
ФОТО/ПРОМИСЛОВО-БУДІВЕЛЬНА ГРУПА КОВАЛЬСЬКА

ФОТО/ПРОМИСЛОВО-БУДІВЕЛЬНА ГРУПА КОВАЛЬСЬКА

Промислово-будівельна група «Ковальська» розглядає можливість переносу частини виробничих потужностей на захід України, зокрема у Львівську область. Про це повідомили у компанії, пише Економічна правда.

Наразі в компанії працює робоча група, яка оцінює доцільність переносу частини виробничих потужностей на Львівщину, зокрема в межах промислового хабу у Розвадові, або ж пошуку відповідного майданчика у Львові.

Читайте також: На Львівщину переїжджають два великі українські машинобудівні підприємства

«Аналізується ринок, його потенціал споживання будівельної продукції, а саме: бетону, залізобетону та конструктиву. В найближчих планах відновити реалізацію проєкту будівництва заводу з виробництва газобетону», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що компанія «Ковальська» також відновлює роботу виробничих ліній на трьох заводах в Києві (наразі відбувається аудит об’єктів та мобілізація необхідних ресурсів для їх завершення), кар’єрах у Житомирській області та будівельному хабі в Львівській області. На чернігівській «Будіндустрії» розпочалися роботи з оцінки пошкоджень внаслідок артилерійських обстрілів. Найближчим часом будуть проведені ремонтні роботи та відновлене виробництво. 

Підприємство «Енерджи продакт», що випускало газобетон, знаходиться на тимчасово окупованій території у м. Нова Каховка. Виробництво зупинили до відновлення контролю над містом українською владою.

Читайте також: Треба розвивати індустріальні зони. Роман Матис про релокацію та економіку Львівщини

Промислово-будівельна група «Ковальська» об'єднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва будівельних матеріалів та девелопменту. Продукція представлена брендами «Бетон від Ковальської», «Авеню», Siltek та іншими.

Підприємства «Ковальської» розташовані у Київській, Житомирській, Львівській, Херсонській та Чернігівській областях. Загальна кількість працівників – понад 5 тисяч. Компанія також займається будівництвом житлових об'єктів у Києві.

Нагадаємо, що у Львівській області запрацює Програма підтримки бізнесу на час воєнного стану, що стане допоміжним інструментом до економічних ініціатив, які запровадила держава. Йдеться про фінансову допомогу бізнесу, який переїхав на Львівщину чи веде діяльність в нашій області. Першочергово у неї заклали 50 мільйонів гривень. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!