Українські військові потребують додаткової форми, аптечок і тактичного обладнання

14338 0
Форма швидко зношується, а матеріал аптечок використовують величезними кількостями.
Фото: Міноборони

Фото: Міноборони

Українські захисники сьогодні мають потребу в додатковій формі, аптечках, а також тактичних речах, як-от далекоміри, приціли, тепловізори. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод під час дискусії Tvoemisto.tv «Наскільки сьогодні захищений український військовий, і як покращити допомогу для армії».

«Нині в Україні велика кількість військових, прикордонників поліцейських, підрозділів територіальної оборони, для яких на початку російського вторгнення треба було одночасно величезну кількість форм, касок, бронежилетів. Одразу все не отримали. Але нині, будучи тут, можу сказати точно, що більшість все це має», – каже він.

Читайте також: Тримаємось єдності. 5 важливих підказок для волонтерів та біженців

Наразі залишається необхідність додаткової форми для військових, бо вона швидко зношується. Це, за словами Юрія Холода, – буденні інструменти, які потрібні. Треба також тактичні речі – далекоміри, приціли, тепловізори, їх щодня йде дуже багато, а ще – аптечки – той розхідний матеріал, який використовують шаленими кількостями.

Перелік благодійних фондів і організацій, які допомагають ЗСУ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням. Там можна знайти контакти та реквізити організацій, а також дізнатися, на якій допомозі вони спеціалізуються.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!