Українські захисники знищили 130 окупантів, ворожу техніку та боєприпаси

1291 0
Знищено склад з паливом та боєприпасами.
Фото: stopcor.org

Фото: stopcor.org

За добу, 22 квітня, у районі оперативно-тактичного угруповання «Схід» російські окупанти тричі атакували позиції українських захисників. У результаті рашисти втратили до 130 військових, танки та ще чимало техніки. Про це повідомляє угруповання «Схід».

Читайте також: Як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет. Інструкція

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» українські захисники продовжують стримувати агресора. Зокрема, російські фашистські війська здійснили 3 атаки. Також наша артилерія наносила вогневе ураження по скупченню особового складу та техніки. У результаті чого було знищено склад з паливом та боєприпасами. Тривають бої», – йдеться у повідомленні.

Загалом за добу втрати ворога склали 130 особового складу, 3 танки, 3 бойові машини піхоти (БМП), 4 бронетранспортери (БТР), 1 бойову броньовану машину (ББМ), 13 автомобільних техніки та 2 безпілотних літальних апарати (БПЛА).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!