На правах реклами

Український Бродвей від Театру «057»

533 0
Молода та зухвала команда артистів-ентузіастів Харківського Незламного музичного Театру «057» підкорює міста України. Вже скоро вони виступатимуть у Львові та Києві.

Харків – місто, що славиться своєю культурною спадщиною та креативністю, тепер може пишатися власним музичним феноменом – Театром «057». Цей театр відзначається своїм унікальним підходом до театрального мистецтва, об'єднуючи сучасні тренди та традиційні елементи театру, щоб створити неповторний культурний досвід для своїх глядачів. Це саме той театр, що робить мюзикли, в яких актори не тільки грають, а ще й співають і танцюють.

Як молодий театр (а це не тільки тому, що в ньому енергійні молоді актори, але й тому, що він утворився у 2020 році), в своєму творчому арсеналі вони наразі мають два проєкти: Мюзикл у стилі jazz: «HOTEL«57»: секстет колишніх» та епатажне Cabaret show «Вільні».

Мюзикл у стилі jazz: «HOTEL«57»: секстет колишніх»

Ці театрали вміють створювати захоплюючі та вражаючі вистави, а мюзикл «HOTEL«57»: секстет колишніх» – це винятковий приклад їхнього творчого потенціалу. Ця запальна комедія перенесе глядачів у світ, де звичайність змішується з несподіваними поворотами подій. Саме в готелі «57» головний герой збере своїх «екс» подружок задля власного експерименту в пошуках ідеалу. Та чи існує він взагалі? Саме про це ви дізнаєтесь на виставі «HOTEL «57»: секстет колишніх». Це гарячий «коктейль», створений зі співу і танців, заправлений новим звучанням улюблених світових хітів у джазовій обробці.

Cabaret show «Вільні»: Шоу, яке змінить твою уяву про театр

Крім мюзиклу «HOTEL«57»: секстет колишніх», Театр «057» пропонує своїм глядачам ще одне шоу – Cabaret «Вільні»!

Ця прем’єра епатажного шоу розвіє всі ваші стереотипи про вистави. Cabaret «Вільні» створює атмосферу, де межа між сценою та залом зникає. Ви – не просто глядачі, а активні учасники дії. Ваші реакції та емоції стануть частиною вистави. До того ж, події розгортаються навколо вас у супроводі джаз-бенду. Завітавши на Cabaret show до Театру «057», ви станете вільними від будь-який негативних емоцій, бо ця вистава – справжній антидепресант і можливість зазирнути в серце кабаре.

Якщо ви вже хочете з ними познайомитись, то шукайте квитки у своєму місті:

  • 11 квітня – ЛЬВІВ

  • 12 квітня – КИЇВ

  • 17 квітня – КРОПИВНИЦЬКИЙ

  • 18 квітня – ЧЕРКАСИ

  • 10 травня – ВІННИЦЯ

  • 11 травня – КРЕМЕНЧУК

  • 12 травня – ПОЛТАВА

 

Замовлення квитків та додаткова інформація за посиланням https://linktr.ee/Theatre.057?fbclid=PAAaYpSguXmI4lGh_6GyKqy3dBKZDMe6R0vLjw2V0JgSsB5axyeSQmHfI5DtQ_aem_AT01SBVugILOxV3R1iZw2DOObEVi3Y1ig2KQ_OZj7d8wELW-D6f2GCoRS5IiAxZgN2M



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!