Україна

«Укрпошта» випустила марки, щоб збирати донати на користь розвідки

583 0
Марки присвячені українським розвідникам.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

«Укрпошта» продовжує благодійний проєкт та збирає донати на морський дрон. Ексклюзивна поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» – частина серії «Укрпошти» «Слава Збройним Силам України!». Про це повідомили у пресслужбі «Укрпошти».

Марки присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізують надскладні спецоперації та завдання, захищають національні інтереси і територіальну цілісність нашої держави.

Перший тираж поштових марок вийшов 30 червня 2023 року – у річницю звільнення острова Зміїний. Поштовий випуск – благодійний. Кошти від продажу марки підуть на придбання морського ударного дрона для воїнів-розвідників.

«Отже, кожен, хто стане власником філателістичного екземпляру, долучиться до вкрай важливої та необхідної місії. Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон»– йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Укрпошта» продовжила обмін ламп

До марки випустили конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку. Випуск відбувся за сприяння ГУР МО України.

Нагадаємо, що українська поштова марка «Русскій воєнний корабль, іді…!», яка була презентована Укрпоштою 12 квітня 2022 року, отримала найвищу нагороду міжнародної філателістичної мистецької премії «Азіаго» (Італія) – гран-прі.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!