УКУ у Львові запрошує на благодійний фестиваль інтелектуальних ігор

2209 0
Під час фестивалю можна буде пограти в різні настільні ігри та позмагатися з іншими командами у квіз-турнірі.
ілюстративне фото: Сихів Медіа

ілюстративне фото: Сихів Медіа

19 травня в Українському католицькому університеті відбудеться перший благодійний фестиваль інтелектуальних ігор «Ігри розуму в УКУ», метою якого є зібрати стипендії для талановитих та потребуючих студентів. Про це Tvoemisto.tv розповіли організатори.

Вартість участі у фестивалі становить 250 грн — саме стільки коштує один день навчання студента бакалаврської програми. Тож кожен, хто відвідає фестиваль, стане благодійником.

Програма фестивалю передбачає дві частини:

  • Ігротека — більше 120 настільних ігор від різних магазинів та видавництв, у які можна буде грати впродовж дня. Окрім цього, діятимуть лабораторія з прототипами, яких ще немає в продажу, а також Creative talks, де провідні експерти розповідатимуть про анатомію гри, ігрофікацію в освіті та бізнесі, а також руйнуватимуть міфи про настільні ігри.
  • Квіз-турнір — від «ГлуздоГерць» між командами різних компаній Львова: неординарні загадки, відео та фото головоломки, море позитиву та сюрпризи.


Читайте також: Борис Ґудзяк отримає нагороду Університету Нотр-Дам

«Завдяки цьому благодійному фестивалю УКУ прагне познайомити молодих українців з нашим університетом та пропонує зробити добру справу для розвитку якісної освіти в Україні. Для того, щоб підтримати УКУ, не потрібно мати великі гроші — для нас є важливою кожна пожертва, зроблена від серця», — говорить проректорка з комунікацій та розвитку УКУ Наталія Климовська.

Для участі у фестивалі необхідно попередньо придбати квитки за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!