Київ

Уламки ракети впали на території зоопарку в Києві, тварини не постраждали

957 0
Зоопарк відновить роботу о 10:00
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Після нічної атаки російських варварів на столицю, внаслідок якої уламки ракети впали і на столичний зоопарк, постраждалих серед тварин та працівників КиївЗоо немає. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні вночі внаслідок обстрілу Києва російськими варварами, на територію столичного зоопарку впали уламки ракети. На щастя, ніхто з тварин та працівників не постраждав. Загоряння не було. Уламком ракети пошкодило зелені насадження, але всі поламані гілки вже прибрали. Зараз із тваринами проводять антистресові заходи. І сьогодні, як зазвичай, о 10:00 зоопарк відкриється для відвідувачів. Так що приходьте заспокоїти і підтримати мешканців КиївЗоо!», – запросив Кличко.

В ніч на 16 травня ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та ракет балістичного типу «Кінжал». Усі вони були збиті.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!