Управління транспорту вперше оштрафувало чотирьох перевізників у Львові за невипуск автобусів

3558 0
Штрафи стосуються невипуску автобусів на маршрути №22, №44 та №26, №11, №4а.
Фото: obozrevatel.com

Фото: obozrevatel.com

У Львові вперше оштрафували чотирьох перевізників за невипуск достатньої кількості автобусів на маршрути. Про це повідомили у відповіді на інформаційний запит Tvoemisto.tv в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: На які маршрути варто випустити нові автобуси у Львові

Зокрема штрафи стосуються невипуску автобусів на маршрути №22 (ТзОВ «Фіакр Львів»), №44 та №26 (ПАТ «АТП-14630»), №11 (ТзОВ «Міра і К»), №4а (ЛК «АТП-1»).

Упродовж 10 робочих днів із дня отримання повідомлення, яке їм надіслали 30 листопада, перевізники мають оплатити 3,4 тис. грн штрафу за кожен маршрут. Втім їх можуть оскаржити у Господарському суді. Санкції за несплату штрафу перевізниками в управлінні транспорту не уточнили. Роботу перевізників моніторять через додаток UA.GIZ TREK, який поки що доступний лише в управлінні транспорту.

Читайте також: Львівські перевізники готові возити пенсіонерів безкоштовно за умови подорожчання проїзду

Додамо, що 26 жовтня у Львові відбувся конкурс на автобусні перевезення, після якого із перевізниками підписали нові постійні договори на 5 років, що передбачають штрафи за невипуск автобусів. Крім цього, управління транспорту зможе розривати договори з перевізниками, якщо ті впродовж трьох днів на місяць випускатимуть на маршрути менше 80% автобусів від передбачених у договорі.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!