Українці, які отримали різні вакцини, можуть згенерувати Covid-сертифікат у Дії

1700 0
У застосунку можна отримати міжнародний та внутрішні «зелений» і «жовтий» сертифікати вакцинації. На порталі – лише міжнародний сертифікат.
Фото: Главком

Фото: Главком

Від сьогодні всі українці, які отримали різні вакцини, можуть згенерувати Covid-сертифікат у «Дії». У застосунку можна отримати міжнародний та внутрішні «зелений» і «жовтий» сертифікати вакцинації. На порталі – лише міжнародний сертифікат.

Як повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації, першою дозою може бути вакцина AstraZeneca/CoviShield, Moderna або Comirnaty/Pfizer-BioNTech. Другою – Moderna або Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

Читайте також: Потужна версія Covid-19. Чим небезпечний штам коронавірусу «Дельта»

Як згенерувати сертифікат? У застосунку Дія натисніть «Послуги» та виберіть пункт «Covid-сертифікати»  – «Отримати сертифікат»

На порталі «Дія» отримати Covid-сертифікат можна за допомогою електронного підпису. Документ збережеться у форматі PDF. Покроково, як отримати Covid-сертифікат у Дії, читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!