Усього вистачає. Львів’ян просять не приносити у військовий госпіталь речей та продуктів

29032 0
Всі складські приміщення зайняті запасами.
Фото: Наталія Арестова

Фото: Наталія Арестова

У поранених бійців, які зараз перебувають на лікуванні у Західноукраїнському військово-медичному клінічному центрі, що на вул. Личаківській, достатньо води, їжі та одягу, тому людей наразі просять нічого не приносити. Про це зазначила повідомила волонтерка Наталія Арестова.

Читайте також: У львівському військовому госпіталі рятують перших поранених від бойових дій

«Пацієнти та колектив Львівського військового госпіталю щиро дякують вам за підтримку і дуже просимо не приносити нічого до шпиталю, хоча б з тиждень. У пацієнтів на даний момент є абсолютно все необхідне – вода, їжа, одяг, засоби гігієни та інше. Всі складські приміщення зайняті запасами», – каже Наталія Арестова.

За її словами, якщо небайдужі все ж придбали щось для передачі в шпиталь, просить залишити у себе вдома на деякий час, а згодом принести.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!