Київ

В Андріївській церкві зіграють концерт на підтримку пораненої захисниці та музикантки

933 0
Благодійний концерт на підтримку музикантки відбудеться 8 червня в Андріївській церкві.
Андріївська церква

Андріївська церква

Національний будинок музики спільно з Національним заповідником «Софія Київська» проведуть благодійну акцію на підтримку скрипальки Ольги Рукавішникової.
 

Колектив Liatoshynskyi Capella, за участі соліста Назарія Пилатюка та під керівництвом Богдана Пліша виконає знаменитий твір Антоніо Вівальді «Пори року» з метою залучення необхідних коштів для лікування та реабілітації Ольги Рукавішникової – скрипальки та випускниці Національної музичної академії у Києві, яка з перших днів війни стояла на захисті України від російських окупантів.

Ольга Рукавішникова була членом розвідувальної спецгрупи 112-ї бригади та брала участь в боях на Київщині, Харківському та Бахмутському напрямках. Потрапивши під ворожий обстріл під час виконання бойового завдання, дівчина отримала важкі травми життєво важливих органів, попри це лікарям вдалося стабілізувати її стан, але тепер захисниця потребує тривалого відновлення.

Благодійний концерт на підтримку Ольги Рукавішникової відбудеться 8 червня о 18.00 в Андріївській церкві.

Вхід на захід буде здійснюватися за донейт від 400 грн. Для входу достатньо мати при собі скріншот транзакції, зробленої з моменту публікації події (2.06.2023).

Для зручності створено посилання на монобанк, де можна здійснити пожертвування на лікування захисниці.

До слова, у Музеї Ханенків в Києві покажуть унікальний «Фонтан виснаження», в Українському домі до 25 червня триватиме виставка-ретроспектива «Ти як?», також столичний музей грошей НБУ проведе цикл онлайн-виставок.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!