Політична реклама

В Інтернеті з'явилась соцмережа для еліти

1229 0
Шведський підприємець Ерік Вахтмайстер запустив соціальну мережу під назвою "Best of All Worlds" (Кращий із світів). Зареєструватися в ній можуть тільки люди, що належать до еліти суспільства.

 

Завдання "Best of All Worlds" — допомогти учасникам встановити контакти з іншими людьми та взяти участь у цікавих заходах. Для реєстрації в соцмережі необхідне запрошення.

Сам Вахтмайстер заявив, що "Best of All Worlds" призначена для «верхівки» інтернет-спільноти, яка займає приблизно один відсоток від загального числа користувачів. «Це люди, які є лідерами в своїй галузі — інвестиційні банкіри, піарники, журналісти, люди зі світу моди або з уряду. Це не просто світські леви або товстосуми, але витончені люди з гарним смаком», — стверджує підприємець.

Повідомляється, що ще до офіційного запуску соціальної мережі в ній зареєструвалося 20 тисяч користувачів.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!