В озерах на Львівщині втопилися два молоді хлопці. Оновлено

31798 0
Трагедія сталася на озері «Молодіжне» у Перемишлянах та в озері в селі Забужжя.
Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

В озері «Молодіжне», що у Перемишлянах втопився 23-річний хлопець, а у с. Забужжя – 18-річний юнак. Про це повідомляє Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

«Водолази аварійно-рятувальної маневреної з озера «Молодіжне» в м. Перемишляни поза зоною пляжу о 08:00 год. витягли на берег тіло громадянина 1998 року народження, мешканця м.Перемишляни», – йдеться у повідомленні.

Також сьогодні водолази о 10:20 год витягнули з озера в с. Забужжя мешканця Кам'янка-Бузька 2003 оку народження. 

Нагадаємо, що 5 червня увечері в озері біля ресторану «Гуцульська Гражда», що на вул. В. Великого у Львові, втопився чоловік. Цього року також потонули в озері у Червоноградському районі 11-річний хлопець,15-річний підліток в озері «Черепинка» у Старому Селі та 14-річний хлопець – в річці Солокія.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області наголошують, що купатися дозволено лише у спеціально відведених для цього місцях, а також при температурі води не нижче 18 градусів. Також зазначають, що не слід купатися, якщо ви не впевнені у своїх силах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!