В Україні створили додаток, який допоможе вивчати львівську говірку

1562 0
Крім того, через застосунок відправляють гроші на допомогу ЗСУ.
Фото: starylev.com.ua

Фото: starylev.com.ua

Українські розробники з компанії CHI Software створили застосунок «BE WITH UA», що знайомить з українськими діалектами й фінансово допомагає нашій армії.  

В основі додатка квіз зі словами Львівської ґвари – сукупності українських, польських, німецьких, єврейських, угорських і навіть англійських слів та виразів, які десятиліттями формувались на території сучасного Львова й дотепер активно використовуються місцевими мешканцями.

Читайте також: Яким буде навчання у Львові з 1 вересня

Зазначимо, що під час гри BE WITH UA транслюється відео-реклама та статичні рекламні банери: один перегляд дорівнює 0,014 центам. Одна тисяча таких переглядів – 14$, які відправляються на допомогу ЗСУ. Цей показник може бути більшим, якщо гравці подивляться рекламні оголошення до кінця.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!