В усіх регіонах України заборонили використання відеореєстраторів

2089 0
Це необхідно для запобігання розголошення інформації ворогу щодо позицій та переміщення ЗСУ.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

В усіх регіонах України заборонили використання відеореєстраторів. Це необхідно для запобігання розголошення інформації ворогу щодо позицій та переміщення Збройних Сил України, – повідомяє РБК-Україна з посиланням на керівника управління у зв'язках із громадськістю ЗСУ Богдан Сеник.

Так, заборонена зйомка:

  • доріг загального користування;
  • об'єктів загального призначення;
  • об'єктів інфраструктури;
  • блокпостів;
  • розташування або ж переміщенні підрозділів наших військових.

 

Читайте також: Мітки на дахах будинків можуть бути сигналом маяка, – поліція Львова

Керівник Управління у зв'язках із громадськістю ЗСУ зазначив, що заборони важливо дотримуватися в усіх регіонах нашої країни, а особливо в тих, де тривають бойові дії.

«Це рішення військового командування доведено до представників військових адміністрацій, вони мають наголошувати на цьому для громадськості», – додав він.

Нагадаємо, що у Львові відновили набір на посади інспекторів з паркування. Інспектори з паркування тепер працюють щоденно і цілодобово. Лише за 12 березня у місті виявили виписали 510 штрафів на суму 255 тисяч гривень та евакуювали 9 автомобілів. Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що покинуті автівки евакуйовуватимуть, аби уникнути обмежень руху на дорогах та незручностей для мешканців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!