Верховна Рада заборонила діяльність проросійських партій

1040 0
За відповідне рішення проголосувало 330 депутатів.
Верховна Рада/Фото: з відкритих джерел

Верховна Рада/Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 3 травня, Верховна Рада заборонила діяльність проросійських партій в Україні. За відповідне рішення проголосували 330 народних депутатів. Про це повідомив депутат ВР Ярослав Железняк у Телеграм. 

Зазначимо, що нещодавно уряд врегулював процедуру заборони, розпуску та примусової ліквідації політичних партій (№7172). Приводом для цього стала популяризація або пропаганда органів держави-агресора, її посадових осіб, осіб та організацій, що контролюються державою-агресором.

Читайте також: Кремль не відреагував на звернення медведчука

Нагадаємо, що 14 квітня у Верховній Раді оголосили про призупинення існування фракції «Опозиційна платформа – За життя». Пізніше, колишні 23 нардепи фракції ОПЗЖ створили нову депутатську групу під назвою «Платформа за життя та мир».

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!