Веслувальники із Львівщини стали «срібними» призерами Кубку України

332 0
Спортсмени із Львівщини посіли друге загальнокомандне місце.
Умовне фото

Умовне фото

В Умані відбувся турнір із веслування на байдарках та каное.  За результатами змагань спортсмен зі Львівщини Віталій Вергелес у парі з волинянином Андрієм Рибачком вибороли перше місце на каное-двійках (500 м) та здобули квиток на Європейський ліцензійний турнір. 

«За першість змагалися 405 найсильніших веслувальників країни. Вони боролися не лише за медалі, а й за путівки на Європейський ліцензійний турнір, де розіграють ліцензії на Олімпійські ігри в Парижі», – йдеться в повідомленні.

Загалом серед 21 області України спортсмени із Львівщини посіли друге загальнокомандне місце. Команда поступилася представникам Полтавщини.

Читайте також: Львівські стрільці вибороли «золото» на чемпіонаті зі стендової стрільб

Нагадаємо, Львівська область посіла перше загальнокомандне місце на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное та здобула в Умані 66 медалей.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!