Політична реклама

Від сьогодні львів'яни можуть реєструватися на пробне ЗНО

1196 0
Від сьогодні і до 30 листопада майбутні абітурієнти можуть зареєструватись для проходження пробного тестування на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомляє Львівський регіонального центр оцінювання якості освіти

Так, пробне тестування з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської відбудеться 22 березня 2014 року.

А з математики, історії України, біології, географії, світової літератури – 29 березня 2014 року.

Для реєстрації необхідно: зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування (далі ПЗНО); заповнити на сторінці реєстраційну форму; вибрати предмети пробного тестування; з інформаційної сторінки ("Особистий кабінет учасника ПЗНО") роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного тестування; на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України; роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного тестування.

Учасником пробного тестування зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!