Відсьогодні у Львові безготівкова оплата доступна на ще одному маршруті

2034 0
До цього безготівкову оплату тестували на трьох маршрутах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові тестуватимуть електронну оплату проїзду в транспорті на ще двох маршрутах. Йдеться про № 62 та № 5А. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Як зазначають у повідомленні, відсьогодні, 27 червня, тестування розпочнеться на маршруті № 62, який курсує від станції Підзамче до с. Малі Грибовичі. А із середи, 28 червня, безготівкова оплата у тестовому режимі запрацює в автобусах комунального АТП №1 на маршруті № 5А (Винники - пл. Різні). 

Читайте також: У Львові тестують електронну оплату проїзду. Як е-квиток вже давно працює у Вінниці

Пасажири цих маршрутів зможуть звично сплатити за проїзд готівкою у водія і отримати разовий паперовий квиток, а також оплатити проїзд безконтактною банківською карткою з чипом або іншими пристроями з підтримкою NFC. Як це зробити – детальні відеоінструкції на сайті.

Нагадаємо, із 5 червня в місті почали тестувати безготівкову оплату проїзду на трьох маршрутах.Tvoemisto.tv дізналося, як працює електронна оплата у Львові, і запитало львівʼян, наскільки це зручно та що можна покращити.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!