Політична реклама

Вісім автодоріг Львівщини не готові до зими

1184 0
На Львівщині 8 автомобільних доріг після осіннього комісійного огляду виявились неготовими до зими. Частина дорожнього покриття зруйнована і деформована.

При цьому бракує пального та технічної солі дорожникам, - повідомили в обласному управлінні ДАІ у Львівській області.

За результатами осіннього комісійного огляду працівники державтоінспекції склали 33 адмінпротоколи, зокрема 13 на керівників дорожніх організацій, видали 25 приписів, 30 вимог та скерували 65 повідомлень в органи влади і прокуратуру для реагування.

«Наші працівники виявили такі недоліки, як ями на дорогах, руйнування і деформація дорожнього покриття, відсутність дорожньої розмітки, знаків, транспортного огородження», – розповіла у коментарі «Погляду» речниця обласного управління ДАІ Галина Лемішко.

Крім цього, 26% транспортних засобів, які посипатимуть дороги, щоб уникнути ожеледиці, визнано технічно несправними. Водночас наявна кількість пально-мастильних матеріалів не дасть змоги забезпечити роботи снігоприбиральної техніки протягом 10 днів. Не заготовлено також необхідної кількості технічної солі. Можливо станом на сьогодні ситуація змінилася, бо комісійний огляд проводився у жовтні», – розповіла речниця обласного управління ДАІ.

Найбільше недоліків ДАІвці знайшли у Яворівському та Бродівському районах.

При цьому в обласному управлінні ДАІ назвали найпроблемніші дороги, які не готові до зими.

«Найгірша ситуація сьогодні склалась на восьми автодорогах. Це Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Львів-Тернопіль, Мукачево-Івано-Франківськ-Рогатин-Львів, Львів-Радехів-Луцьк, Броди-Тернопіль, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква, Львів-Пустомити-Мединичі та Броди-Червоноград», – розповіла Галина Лемішко.

Джерело: Погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!