Вітрини Львова почали прикрашати до свят. Добірка атмосферних фото

917 0
Tvoemisto.tv зібрало добірку фото з локацій, де нині вже прикрасили вітрини різдвяними декораціями.

Центральні вулиці Львова, зокрема площу Ринок, починають прикрашати різдвяними декораціями. Деякі кав’ярні, ресторани та крамниці в місті активно готуються до сезону. Tvoemisto.tv зібрало добірку фото з локацій, де нині вже прикрасили вітрини різдвяними декораціями, та пропонує переглянути, як змінюється місто напередодні свят.

Зазначимо, що новорічно-різдвяну ялинку урочисто відкриють у Львові 5 грудня. 14-метрову ялинку подарує місту меценат з Білогорщі, тож на це не витратять бюджетних коштів. Її почнуть зрізати вже 1 грудня. Натомість для оздоблення використають минулорічні іграшки, освітлення та протитанковий їжак замість зірки на верхівці дерева.

Читайте також: Які різдвяні вистави можна відвідати у Львові 

Також відомо, що цьогоріч у Львові на різдвяні свята відкриють шопку та встановлять дідух. Зокрема, 22 грудня, на площі Ринок, перед Ратушею, відкриють шопку, яка є незмінною для міста вже 9 років, а у переддень Різдва, 24 грудня, на площі Ангелів встановлять чотирьохметрового дідуха.

Читайте також: У яких містах на Львівщині цьогоріч не будуть встановлювати ялинку

У період різдвяних свят по Львову розставлять імпровізовані бочки із ватрою. Згодом буде перелік локацій і розклад, коли там будуть ватри, щоб львів’яни приходили та об’єднувались довкола коляди. Також заклади культури Львова підготували події, приурочені до Різдва. Повний перелік заходів опублікують згодом.

Не забуваємо також донатити нашим захисникам:

Задонатити на безпілотник бійцям на Миколая можна за посиланням: https://u.to/qc4kIA

Долучитися до збору «НА НЕБО» можна тут: https://u.to/Ks8kIA

 

Антоніна Костик

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!