Українські військові відновили контроль над вісьмома населеними пунктами Херсонщини

1680 0
Ворог не зміг досягнути успіху на Херсонщині.
Жителі Херсону на мітингу проти російської окупації/Фото: Суспільне Херсон

Жителі Херсону на мітингу проти російської окупації/Фото: Суспільне Херсон

Збройні сили України відновили контроль над восьми населеними пунктами Херсонської області. Про це повідомило Оперативне командування «Південь». 

«Спроби проведення штурмових дій в напрямку Олександрівки та Таврійського успіхів не мали. Намагання заволодіти Миколаївкою також виявилися не вдалими. Нанесенням вогневого ураження артилерією загальної підтримки угруповання атаки противника відбито. Нашими підрозділами з позицій спостережних постів відновлено контроль над 8 населеними пунктами Херсонської області», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни вбили в Україні вже 213 дітей

Накопичення живої сили та техніки в районі Киселівки для подальшого наступу на Посад-Покровське зазнало вогневого ураження українськими підрозділами. Понісши значні втрати, ворог відійшов у бік Чорнобаївки, зазначають в командуванні. 

Назви звільнених населених пунктів ЗСУ не називають. 

Нагадаємо, що за соатнню добу російська армія втратила ще двісті військових, 19 танків, 9 БПЛА і п'ять артилерійських машин. Втрати росіян від 24 лютого по 24 квітня читайте тут. Крім того, зведення від Генштабу Збройних сил України про ситуацію на кожному з напрямків станом на ранок 24 квітня можна прочитати тут

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!