Військовим медикам представили нового командувача Медичних сил

919 0
Міністр оборони пообіцяв йому свою підтримку.
Фото: Міноборони

Фото: Міноборони

В Україні представили нового командувача Медичних сил Збройних Сил України генерала-майора Анатолія Казмірчука. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони.

«Давайте вирішувати проблеми разом, а не робити вигляд, що їх немає. Вимагаю позбавитися застарілих практик, совєтських підходів та всього, що не відповідає принципам НАТО. Вимагаю позбутися тонн паперу та, нарешті, зробити ефективну цифрову систему. Вимагаю зробити нормальний зворотній звʼязок з медиками на передку, щоб вони отримували все, що їм потрібно вчасно», – сказав під час представлення міністр оборони Рустем Умєров.

Читайте також: Умєров представив нового командувача Сил спеціальних операцій

Він наголосив, що очікує чікую чітких кроків та пообіцяв свою міністерську підтримку. 

«Наше завдання номер один – збереження життя військовослужбовців. Колектив медичних сил справиться зі своїми завданнями. Готовий поручитися за свою команду», – сказав  Анатолій Казмірчук.

Нагадаємо, 19 листопада, президент України Володимир Зеленський змінив командувача Медичних сил Збройних Сил України. Таке рішення Зеленський пояснив необхідністю виходу на новий рівень медичного забезпечення наших воїнів.

Анатолій Казмірчук досі очолював Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» у місті Києві. 

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!