Внаслідок ракетної атаки у Львові постраждали два навчальні заклади

2478 0
У Львові 150 абонентів залишаються без електроенергії.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Вначлідок нічної атаки у Львові зруйновано більше тридцяти будинків, 250 квартир, 50 автомобілей, близько 10 гуртожитків НУ «Львівська політехніка», де можна було розміщати внутрішньо переміщених осіб. Постраждали два вищих навчальних заклади, Будинок дитини та санаторна школа. Про це повідомив сьогодні, 6 липня, під час брифінгу голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Водночас є влучання в одну з підстанцій, тому 150 абонентів залишаються без електроенергії.

«Досі триває розбір уламків будинку. На жаль, ми думаємо, що там можуть досі бути люди», – сказав він.

Зазначимо, що станом на зараз до двох міських лікарень Львова госпіталізували 13 постраждалих. Одна жінка – у важкому стані. Ще 21 людині надали першу допомогу і відпустили на амбулаторне лікування. Найменшому постраждалому – 16 років. За медичною допомогою звернулись 34 постраждалих внаслідок ракетного удару. Чотири людини загинули.

Нагадаємо, що цієї ночі о 2.06 год у Львові почалася повітряна тривога. Згодом у місті пролунала серія гучних вибухів.

Тут ми збираємо усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!