Політична реклама

Водіїв Львівщини закликають до обережності

1145 0
Усіх учасників дорожнього руху Державтоінспекція Львівщини закликає бути якомога обережнішими: синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах області!

За повідомленням Львівського регіонального гідрометцентру, сьогодні, 19 березня, погода буде хмарною, часом падатиме мокрий сніг із дощем. На дорогах області утвориться ожеледиця, – повідомляє прес-служба ДАІ.

За таких погодних умов усіх учасників дорожнього руху закликають бути вкрай обережними, уважними! Пішоходам радять бути обачними, не вибігати на дорогу, у темну пору доби носити одяг зі світловідбивачами.

Водіям по можливості рекомендують тимчасово утриматися від поїздок, особливо, у нічний час. Якщо ж ви все таки зібралися у дорогу – обов’язково перевірте технічний стан автомобіля, очистіть його від льоду та снігу.

Під час руху варто дотримуватись безпечної швидкості, дистанції та інтервалу, уникати ризикованих маневрів. Особливо обережними слід бути на спусках та підйомах.

Обов’язково враховуйте дорожні та погодні умови! Вже у четвер, за прогнозами синоптиків, у області знову очікуються снігопади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!