Водіїв просять не руйнувати щойно відремонтовані дороги Львівщини

2103 0
Начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Руслан Кандибор закликає водіїв не виїжджати транспортними засобами на основу, а також на щойно покладений асфальт, адже це може призвести до деформації та руйнування дорожнього покриття. Про це Руслан Кандибор заявив під час інспектування ремонтних робіт на автодорозі Львів-Ужгород.
ілюстративне фото: lifedon.com.ua

ілюстративне фото: lifedon.com.ua

«Зараз ми активно ремонтуємо дорогу Львів-Самбір-Ужгород, - зазначив Руслан Кандибор. - Зокрема, ремонтуємо відтинки дороги від Турки до межі із Закарпатською областю. Відповідно на цих ділянках тимчасово можна рухатися у реверсному режимі. Просимо водіїв з розумінням поставитись до таких тимчасових незручностей».

За словами Руслана Кандибара, для виконання робіт на загальнодержавній трасі Львів-Ужгород у селі Явора в Турківському районі встановили завод.

Зазначимо, виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Вона гарантує якість покриття цієї дороги протягом десяти років. Ремонтні роботи на автомобільній дорозі Львів-Самбір-Ужгород планують завершити до кінця серпня цього року.

Читайте також: Мешканців Львівщини закликають контролювати якість ремонту доріг

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!