Водій львівського автобусу нагрубіянив пасажирці та виштовхав її з транспорту

5185 0
Інцидент трапився на маршруті №53.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

У Львові водій автобусу на маршруті №53 облаяв та виштовхав з громадського транспорту пасажирку. Наразі перевізник відсторонив його від роботи. Про це повідомила Львівська міськрада.

«Така поведінка водія – неприпустима. Завтра ми почуємо його позицію. І, за результатами службової перевірки, буде прийняте рішення про доцільність роботи цього водія на міських маршрутах надалі», – розповів голова міського управління транспорту Орест Олеськів.

Читайте також: На Львівщині авто зіткнулось з автобусом. Є постраждалі

Зазначимо, що міський маршрут №53 обслуговує приватний перевізник «Успіх БМ». У компанії вже попросили вибачення за нетактовну поведінку водія.

Зазначимо, що на відео присутня ненормативна лексика

Нагадаємо, що у Львові за останній період збільшилась кількість складених актів на перевізників, які завчасно з’їжджають з маршрутів, ніж передбачено за договором.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!