Львівського водія, який нагрубіянив пасажирці, звільнили з міських маршрутів

2720 0
Також в компанії «Успіх БМ» попросили вибачення за нетактовну поведінку водія.
фото: iat.org.ua

фото: iat.org.ua

Водій, який нагрубіянив пасажирці та виштовхав її з автобуса, більше не працюватиме на міських маршрутах. Про це повідомила Львівська міськрада.

«Ми викликали водія, аби він надав пояснення щодо інциденту, який трапився  з пасажиркою. Він визнав свою провину. На час службової перевірки він відсторонений від роботи. Однак вже є рішення, що цей водій більше не працюватиме на міських маршрутах», – зазначив керівник міського управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Також в компанії «Успіх БМ» попросили вибачення за нетактовну поведінку водія. Та запевнили, що докладуть всіх зусиль для недопущення таких випадків надалі.

Зазначимо, що на відео присутня ненормативна лексика

Читайте також: У Львові штрафують перевізників, які завчасно з'їжджають з маршрутів

Нагадаємо, що У Львові водій автобусу на маршруті №53 облаяв та виштовхав з громадського транспорту пасажирку. Після цього його відсторонили.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!