Як Львів готується до Дня Незалежності. Що змінять у вашому районі?

2032 0
Міські комунальні служби Львова відзвітували про те, як готуються до святкування Дня Незалежності України у нашому місті.
фото: www.chudovo.org, ua.comments.ua, www.radiosvoboda.mobi

фото: www.chudovo.org, ua.comments.ua, www.radiosvoboda.mobi

1. У Галицькому районі прибирають вулиці та косять газони. За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Миколи Захарківа, тут також знімають рекламу та оголошення, які розміщено не за правилами, підфарбовують ринви. «Вже за традицією встановимо квіткову композицію, яка зображатиме прапор України. Скоріш за все, цього року вона стоятиме біля Опери», – повідомив Микола Захарків.

2. У Сихівському районі встановили підвісні квіткові композиції. За словами начальника відділу комунального господарства Сихівської райадміністрації Віктора Західного, у цьому районі міста проводять покіс трави та миють дороги. Також на Сихові завершують планові ремонти доріг та тротуарів і вже встановили квіткові композиції на опорах на проспекті Червоної Калини на відрізку від кінотеатру імені Довженка і до ринку «Шувар».

3. У Франківському районі до Дня Незалежності купили 265 нових прапорів. За словами заступника голови Франківської райадміністрації Ореста Тимчишина, у цьому районі стандартно прибирають вулиці та косять траву. Також перевірили прапоротримачі: чи вони добре закріплені, які з них потребують фарбування. Кожен ЖЕК району закупив нові прапори, загалом вийшло 265 штук. Також пофарбували деякі під’їзди та замінили лампочки.

4. У Личаківському районі також закупили прапоротримачі та прапори, аби замінити ті, які «зносилися». За словами заступниці голови Личаківської райадміністрації Галини Гладяк, у будинках впорядковують дошки оголошень, позбуваються від несанкціонованої реклами, розміщеної на електричних опорах, зупинках громадського транспорту та водостічних трубах. «Ремонтуємо дитячі майданчики, косимо траву, повідомила Галина Гладяк. – У зв’язку з високою температурою повітря, поливаємо магістральні дороги. Крім того, звертаємось до підприємців та громадських організацій із прохання довести до належного санітарного стану прилеглу до їхніх закладів територію».

5. У Залізничному районі запевнили, що також позбуваються від нелегальної реклами. «Очищуємо зупинки та електричні опори від несанкціонованої реклами, поливаємо вулиці та стрижемо газони, а там, де його вже немає, завозимо землю та сіємо новий. Також наводимо лад там, де завершено ремонт, а на тих об’єктах, де роботи тривають, ми намагаємося компактно поскладати матеріли», – розповів заступник начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Михайло Ониськів.

6. У Шевченківському районі також залучають підприємців до співпраці. За словами голови Шевченківської райадміністрації Олександра Удовенко, комунальна служба просить підприємців та мешканців приватного сектору, аби навели лад на своїй території. У Шевченківському районі оновлюють розмітку, наводять лад на кінцевій трамваю №6 на вулиці Торф’яній. «Також вже завершуємо із сквером на вулиці Клепарівській, а 24 серпня заплановано провести концерт, де виступатимуть діти шкіл нашого району», – розповів голова Шевченківської райадміністрації Олександр Удовенко.

За матеріалами прес-служби ЛМР

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!