На правах реклами

Як обрати початкову школу або Чого насправді хочуть батьки та діти

2633 0
Для малюків важливо отримати наставника, який зможе підтримати та надати допомогу у будь-якій складній ситуації.

Попереду повне вражень сонячне літо. Але для батьків, які хоч трішки замислювалися про зміну навчального закладу для своєї дитини, це в першу чергу час, коли слід добре зважити всі «за» та «проти», та обрати ту саму школу, за порогом якої розпочнеться важливий для їхніх дітей період.

Обираючи навчальний заклад для дитини, батьки зазвичай керуються думкою, що комфортне та захопливе навчання для школярів-початківців можливе лише в тій школі, де є:

  • невелика кількість дітей в класі, щоб кожен учень отримував достатньо уваги вчителя;
  • проектне навчання, яке дає можливість вивчати явища та предмети у контексті та закріплювати отримані знання на практиці навіть у початковій школі;
  • виїзні екскурсії, що суттєво розширюють кругозір дитини;
  • застосування технологій STEM-освіти — вивчення науки, технологій, інженерії та математики у комплексі, що готує дитину до успішного працевлаштування та освіти після школи;
  • індивідуальний підхід до кожної дитини та оточення людей, які її поважають і сприяють розвитку тих самих soft skills, які стануть у нагоді в майбутньому.


А що ж є найважливішим для самих дітей? Звичайно, переступаючи поріг нової школи вони ще не відчують переваги застосування інноваційних освітніх технологій, але точно звернуть увагу на сам вигляд навчального закладу.

Читайте також: Подарунок школі чи посаджене дерево. Як у Львові відзначають завершення навчального року

Тож приміщення школи має бути гарним та світлим, а територія довкола — добре доглянутою. Також для малюків важливо отримати наставника, який зможе підтримати та надати психологічну допомогу у будь-якій складній ситуації. І, звичайно, дружнє середовище, у якому діти зможуть вільно розвиватися, сміливо пропонувати свої ідеї та насолоджуватися самим процесом навчання. 

«Креативна міжнародна дитяча школа» (КМДШ) у Львові оголошує додатковий набір на навчання, доступний за посиланням. Тут є всі вищезазначені переваги, а також низка інших:

  • інтегровані заняття, що передбачають комплексне вивчення навколишнього середовища через поєднання різних предметів;
  • інноваційний підхід до навчання із застосування нових методів освіти задля розвитку допитливості дітей;
  • індивідуальний підхід до кожної дитини з вивченням її особистих здібностей та потреб;
  • «хвильові» занурення, що урізноманітнюють процес навчання та поєднують різні предмети однією темою, наприклад, «Я — Волонтер», «Я — підприємець» тощо;
  • школа вихідного дня для дітей, які хочуть поєднувати навчання з цікавим та корисним дозвіллям;
  • у школі є охорона та відеонагляд, тому діти перебувають у безпеці впродовж всього навчального дня.


Читайте також: Чотири школи Львова стали ліцеями. Перелік

«Для мене зараз у першу чергу важливо, щоб мої діти почувалися безпечно і вільно в школі. Також щоб їх оточували люди, які могли б по них подбати не гірше за батьків та забезпечували їхнє навчання та виховання, були для них не лише вчителями, а й друзями, могли вислухати і допомогти. І за три роки навчання від дітей я не почув жодного зауваження до школи, вчителів та тьюторів. У команді КМДШ я бачу професіоналів, які постійно вдосконалюються, та комфортне середовище для своїх дочок», — каже тато Ванесси та Анастасії Едуард.

Аби переконатися, що у КМДШ вчаться справді щасливі діти, батьків запрошують на екскурсію, яку можна організувати за попередньою домовленістю. Запис на екскурсію за телефоном: (068) 006 75 77 або у електронній формі. Сама школа розташована на вулиці Героїв Крут, 1В. Більше про КМДШ у Львові можна дізнатися за посиланням.

Крім того, 26 червня о 17:00 у КМДШ запрошують на день відкритих дверей, під час якого можна буде дізнатися про особливості навчального процесу, зазирнути в класи та довідатися про можливості вступу. Реєстрація — за посиланням.

Фото КМДШ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!