Як ремонтують міст через Західний Буг, який провалився у травні. Фото

1319 0
Станом на сьогодні вже завершують роботи із влаштування опор.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині на дорозі Львів – Радехів – Луцьк тривають будівельні роботи моста через річку Західний Буг, поблизу села Гайок, який провалився у травні. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: На трасі Львів – Радехів – Луцьк провалився міст. Фото

Довжина мосту сягатиме 141,5 м, а ширина проїзної частини – 9,5 м. Окрім цього, будуть влаштовані тротуари з обох сторін, шириною по 1,8 м та підходи до моста.

«Швидкими темпами зводимо нову споруду. Переправа, що обвалилася 3 травня, додала чимало клопоту та спричинила суттєві незручності для багатьох. Адже потрібно було долати чималий відрізок дороги, щоб об’їхати зруйнований міст», –  йдеться у повідомленні.

Крім того, тут підвищать безпеку дорожнього руху. Зокрема, влаштують перильне та бар’єрне огородження, встановлять дорожні знаки та освітлення, а також нанесуть розмітку.

«Станом на сьогодні завершуємо роботи із влаштування опор. Йдеться про п’ять одиниць», – додають.

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

Нагадаємо, що обвал моста стався 3 травня 2021 року у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині. У Службі автомобільних доріг Львівської області знали про стан споруди і запевнили, що прийняли відповідні заходи, зокрема встановили знаки про обмеження тонажності транспорту. Дослідили те, що міст витримає машини певної тонажності. Тож біля нього встановили знаки, яких не дотримувалися водії машин. Через це і стався обвал.

Міст за своїми характеристиками вже давно не відповідав тим навантаженням, які там були. До того ж його жодного разу капітально не ремонтували за весь час існування, а це майже 70 років.

Фото зі сторінки Служби автомобільних доріг у Фейсбук



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!