На правах реклами

Як швидко записатись на прийом до лікаря та отримати онлайн-консультацію

898 0
Ви сплачуєте лише медичній установі, яку самостійно обрали, а наявність мобільного додатку значно спрощує систему взаємодії.
Фото: НЗСУ

Фото: НЗСУ

Завдяки сервісу док юа ви можете швидко знайти потрібного спеціаліста, записатися на прийом, а також отримати онлайн-консультацію.

Як знайти потрібного спеціаліста

Знайти лікаря за допомогою медичного сервісу DOC.UA легко. Тут представлена одна з найбільших баз спеціалістів, що зібрано з усієї країни. Все, що вам потрібно зробити – обрати відповідну категорію, а далі скористатися системою фільтрів.

Після цього ви отримаєте список спеціалістів, серед яких зможете обрати фахівця. У картці лікаря зазначено досвід роботи, деякі факти з біографії, а також вартість консультації.

Скориставшись спеціальним віконцем, можна одразу оформити запис на найближчу дату. Якщо ж у вас немає змоги чекати, то можна скористатися послугою телемед та замовити онлайн-консультацію. Вартість доступна кожному, а дату і час можна обрати самостійно. Деякі фахівці готові проконсультувати вас саме зараз. Це дуже зручно, коли допомога потрібна терміново, а звернутися до медичної установи немає можливості.

Якщо ви не до кінця впевнені, який спеціаліст потрібен у вашому випадку, то можна звернутися до координаторів call-центру. Тут працюють тільки люди з медичною освітою, тому можна отримати максимально кваліфіковану допомогу. 

Переваги порталу DOC.UA

Сервіс DOC.UA допомагає:

  • шукати лікарів та записуватись на прийом у режимі 24/7;
  • бронювати медичні послуги;
  • бачити актуальні ціни та обирати в залежності від своїх можливостей;
  • викликати спеціаліста додому.

DOC.UA не бере комісійні за свої послуги. Ви сплачуєте лише медичній установі, яку самостійно обрали, а наявність мобільного додатку значно спрощує систему взаємодії.

Крім того, сервіс дозволяє миттєво отримати електронний рецепт на необхідні ліки – для цього треба записатися на онлайн-консультацію.

Портал DOC.UA може стати вашим надійним помічником у виборі лікаря та якісних медичних послуг. Користуйтеся фільтрами, читайте відгуки, враховуйте рейтинг фахівців, щоб знайти спеціаліста, який виправдає ваші очікування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!