Садовий у прямому ефірі розповість, що чекає на Львів

8198 0
Сьогодні о 16.00 на ресурсах «Твого міста» у Facebook та YouTube пройде інтерв'ю з міським головою Андрієм Садовим. Кожен може поставити своє питання у коментарях під відео, а деякі з них ми озвучимо.

Нещодавно у Львові почали тестувати безготівкову оплату на кількох маршрутах громадського транспорту, однак питання впровадження електронного квитка у місті триває вже не перший рік. Ще у листопаді 2020 року міський голова казав під час інтерв'ю Tvoemisto.tv, що жодне місто України не має повноцінного електронного квитка – це репліки. А Львів матиме. Водночас на прикладі Вінниці бачимо, що е-квиток запрацював там повноцінно ще у тому ж 2020-му. 

Крім того, ще одним важливим питанням для міста, про яке будемо говорити у прямому ефірі, є створення наглядових рад при комунальних підприємствах, які б сприяли тому, що ЛКП стануть ефективнішими. Це все тягнеться роками і нарешті депутати дотиснули до того, що нещодавно на сесії міськради прийняли рішення створити наглядові ради при двох комунальних підприємствах, хоча збиткових підприємств у Львові є значно більше. Tvoemisto.tv дізнається, чому обрали самі ті два підприємства, хто входитиме у наглядові ради і чи вважає міський голова, що їх потрібно створити при всіх ЛКП.

Тож сьогодні, 16 червня, о 16.00 у прямому ефірі «Медіа-хабу «Твоє місто» говоритимемо про це з міським головою Львова Андрієм Садовим, а також загалом про трансформацію Львова під час війни; про реабілітацію військових; реорганізацію площі Міцкевича та інші міські теми, які цікавлять і турбують багатьох львів'ян. 

Серед основних питань будуть такі: 

  • впровадження електронного квитка у Львові; 
  • якість повітря у місті та озеленення Львова;
  • фізична та психологічна реабілітація військових у Львові;
  • наглядові ради при комунальних підприємствах. 

 

Кожен, хто дивитиметься інтерв'ю, зможе поставити своє питання до міського голови в коментарях, а ведучий озвучить деякі з них у прямому ефірі. Пряму трансляцію можна буде переглянути на YouTube-каналі та сторінці Facebook «Медіа-хабу «Твоє місто». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!