Яка ситуація на дорогах Львівщини через заметілі

945 0
Нагадаємо, що на Львівщині далі прогнозують сніг, хуртовини та ожеледицю.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Усі дороги на Львівщині станом на 14.00 год 22 січня є проїзні. На цілодобовому чергуванні перебуває понад 80 одиниць техніки. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Львів засипає снігом. Відео 

Традиційно пріоритетними в обслуговуванні є дороги міжнародного та національного значення, а також перевали у гірській частині області, зазначають дорожники.

Водночас у ГУ ДСНС Львівщини Тvoemisto.tv повідомили, що наразі їхні сили не залучалися до подій на дорогах області, також не надходили повідомлення про те, що десь не міг проїхати транспорт чи потребував буксирування.

Якщо ви у дорозі потрапили в біду, то слід зателефонувати до диспетчера Служби автомобільних доріг у Львівській області за телефоном (067) 370-80-67.

Додамо, що 22 – 24 сiчня у зв’язку з снігопадами та хуртовинами в горах Львiвської областi очікується значна снiголавинна небезпека (3 рiвень). 

Нагадаємо, що на Львівщині далі прогнозують сніг, хуртовини та ожеледицю. Прогноз погоди читайте тут.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!